dinsdag 20 juli 2010

Weinig actief

Gisteravond was er Together Scrappen bij Scrap en Stempel op Clubs; een mooie gelegenheid om eindelijk weer eens wat te doen dacht ik. Pfffffff, ik ben er denk ik het type niet naar om met dit weer kaarten te maken haha, wat had ik het warm zeg. Lekker buiten met een boek bevalt me stukken beter. Daarna kwam het gevecht met PSP XI om een rand om de foto te maken zoals ik gewend was met een oudere versie van PSP. Dat is dus niks geworden. Mijn computer is namelijk niet in orde op het moment en ik zal dus alleen al om PSP blij zijn als ik hem terug heb (als er nog wat aan te doen valt).


10 opmerkingen:

Christina zei

Een prachtige kaart Dicky!

Sylvia zei

HOi Dicky,

Ja is een gevecht met nieuwe psp... altijd weer zoeken waar zit nou wat... Maar is je toch weer knap gelukt om de foto erop te krijgen ;). Ik vind het een prachtige kaart en je hebt mooi gekleurd zeg! Ook een super leuke stempel :) whahah flower power busje. Doe het lekker rustig aan met dit weer, heerlijk een boekje lezen ;)is toch ook fijn. Kaartjes komen wel weer op zijn tijd ;).

Groetjes
Syl

Marianna zei

wat een leuk kaartje!!! vind hem heeeeeelemaal geweldig :D

Groetjes Marianna

Betty zei

Een geweldige Kaart Dicky

Groetjes Betty

Marjolijne zei

Hihi, ik dacht juist gisteren ´Waar is ze toch ?´ Nou, je bent terug met een schitterende kaart!Van psp weet ik zoiezo niets dus daar kan ik je niet mee helpen maar ik hoop dat je pc het snel weer goed doet. je kaartje is super, lekker fleurig. Ik lig/hang ook graag met een boek in de tuin, er gaan heel wat boeken doorheen de laatste tijd!

Enja, ik was idd bijna door m´n papier heen. Maar dat waren d elosse vellen, ik heb wel nog 3 paperpads liggen waar ik aan bezig ben. En ik moet bekennen: blokje nr. 4 valt morgen in de bus ! (Olivia van Basic grey). Geniet van je boeken en fijn om weer even een kaartje van je te zien!

Helma zei

mooie kaart!

Riet zei

Wat een prachtige kaart Dicky,leuk afdrukje,mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.

José zei

Leuke kaart Dicky, heel leuk stempel ook met dat busje! Ik heb ook een nieuwe psp en heb nu een club gevonden met lesjes Dicky, misschien ook iets voor jou?
http://corel-psp.clubs.nl/
Groetjes José

nicolet zei

Je kaartje is schitterend geworden Dicky!! Leuk dat je meegedaan hebt!
groetjes Nicolet

Sandra's Kaarten zei

Leuke kaart is he tweer geworden. Je bent altijd nog actiever dan ik hoor! IZelf doe ik ook weinig anders dan luieren in de tuin met een boek. Ik voer nog wel eens als excuus aan dat ik dan aan het werk ben, maar dat is natuurlijk onzin, haha. Succes met luieren, heerlijk!
Groetjes Sandra.