zondag 13 januari 2008De bovenste kaart heb ik gemaakt voor de kersverse ouders en de onderste voor de opa en oma van Sebastiaan, die gisteren is geboren. Verder ben ik weer helemaal aan het borduren geslagen, dus dan komt er beslist een kaartengolf, want met borduurkaarten is het afmaken van de kaart een kwestie van kaartkleuren zoeken en de kaart in elkaar zetten, verder hoef je dan niet zoveel meer. Ik merk toch dat ik met scrapkaarten in de regel niet verder kom dan één of twee kaarten per dag, omdat ik daarna "leeg" ben. Dat klinkt misschien een beetje als een overdreven creatief proces, 't is tenslotte maar een kaart, maar het voelt toch zo. Ik zag bij anderen trouwens wel gespiegelde kaarten. Dezelfde LO dus, maar dan gespiegeld. Misschien is dat iets voor mij om minder snel "leeg" te raken ;-).

9 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een schattige kaarten. Altijd weer een feest hé zo'n nieuw kindje. Ik heb ook altijd behoorlijk bezig met een scrapkaart hoor, maar borduren vind ik ook best intensief. Veel succes met je creaties.

Jolanda zei

Het zijn weer super gave kaartjes!

Marlou McAlees zei

beautiful!!!!! :)

Marjolijne zei

Wat een prachtige kaarten!
Vind het een heel leuk idee, die labeltjes erachter.

Jeanet zei

Hele lieve baby kaartjes zijn het geworden Dicky !!

Lia zei

schitterende kaarten

Jutta zei

Wat een kaarten - in een woord schitterend.

Groetjes, Jutta

sandra_w zei

Geweldige kaartjes, Dicky!!

Alma zei

Nou 1 a 2 kaarten per dag vind ik al heel wat hoor; ik red nog geen 1 per dag :-( Deze 2 zijn ook erg leuk! Succes met borduren!