donderdag 5 juni 2008

Nieuwe maand, nieuwe wedstrijden. Er ligt een stapel sketches klaar voor wedstrijden op verschillende clubs.

Deze is voor Crazy Meiden, gemaakt naar een voorbeeldkaart van Lia. Het papier is Gypsy van Basic Grey (hoe kan het ook anders, ben verslingerd aan BG).
En dit is de uitdaging van juni op de club van Tiets. Hiervoor heb ik Ancestry van K&Company gebruikt. Alweer zo'n mooi dubbelzijdig papierblok, ook hiervan kan ik er niet genoeg hebben eigenlijk, prachtige kleuren!

Ik vind het de laatste tijd erg leuk om met sketches te werken. Het geeft een beetje een basis als je eigenlijk niet weten met wat voor moois je zult beginnen, want ik moet eerlijk zeggen dat ik in het afgelopen jaar een schandalige scrap- en stempelverzameling heb opgebouwd. Wat is er veel moois te koop en eigenlijk wil ik het allemaal wel haha. Vreemd genoeg werkt al dat moois niet echt op mijn inspiratie omdat er eigenlijk te veel is. Dus ik blader veel in boeken en tijdschriften en nog eens en nog eens en dan maak ik uiteindelijk nog niks. Dus op het moment zijn sketches ideaal voor mij, liefst zonder uitgewerkt voorbeeld. Ik heb er nog twee liggen en het werken zonder sketches ... dat komt wel weer.

7 opmerkingen:

Riet zei

schitterend dicky zijn je kaarten geworden.
groetjes riet.

Marja Sch zei

Ze zijn heel mooi geworden. Ik vind het ook altijd fijn om met een schets te werken. Gr Marja

Jolanda zei

Leuke kaartjes Dicky!

*Beatriz Jennings* zei

you make beautiful work! :)

Janny zei

ze zijn superrrr geworden Dicky!

Alma zei

Mooie kaartjes Dicky! En het is helemaal niet erg hoor om via sketches te werken. Ik pak er ook vaak een sketch bij want het werkt gewoon wat sneller, en als je eenmaal op weg bent blijkt dat je uitwerking nooit hetzelfde wordt als de sketch en dat vind ik ook altijd het leukst!

Jeanet zei

gave kaartjes weer Dicky , ja en die paperpads wat zijn ze handig he , ik heb er vandaag weer 2 gekocht ! Nu er nog wat mee maken , ik heb ook een behoorlijk stapeltje voorraad liggen hihihi!