woensdag 24 september 2008

Mijn honderdste bericht en een kaart die uit mijn tenen is gekomen. Ik ben er gisteren de hele dag mee aan het rommelen geweest en nu hij af is begrijp ik niet waarom het allemaal zo lang moest duren haha. Ik was van plan om hem met peerless verf in te kleuren, dus er mislukten om te beginnen een aantal afdrukken op aquarelpapier en toen ik de stempel uiteindelijk ingekleurd had vond ik dat het toch mooier uit zou komen met het zachtere van potloden bij dit papier, dus opnieuw aan het stempelen geslagen. Alweer wat geleerd.


Het blijft een leuk model die filefolder. Papier is Classic C van K&Company, stempels van Panduro. Ik ben erg blij met deze stempel, de bruidjes en bruidegommen die ook bij de set horen zijn leuk, maar deze is lekker neutraal. Ik wil niet altijd met een "poppetje" of beren aankomen. De tekst in de binnenkant heb ik geprint.

8 opmerkingen:

Marjolein zei

Lief kaartje hoor, kan me indenken dat je deze manier van kleuren beter vindt passen!
Enne, gefeliciteerd met je 100-ste post!

Francien zei

100 posten...van harte hoor...wat veel...maar wat een mooie kaart zeg....ook dit boekje is prachtig...wat een mooie zachte kleurtjes en deze stempeltjes spreken mij ook meer aan...hartstikke leuk in iedergeval!!!
groetjes Francien.

Anoniem zei

Geweldig kaartje Dicky!! Gefeliciteerd met je 100ste berichtje trouwens!
Liefs, Sandra

Riet zei

nou Dicky al je moeite is goed beloond meis.
hij is echt prachtig geworden.
liefs Riet.

Marga zei

Mooi kaartje geworden hoor.

Jolanda zei

Leuk kaartje Dicky!

Tiets zei

hij is wel geweldig geworden hoor Dicky!

Terry zei

Prachtig prachtig hoor Dicky, he meis kom je even wat halen bij mij op het blog?? dat zou ik heel fijn vinden...
veel liefs terry