zaterdag 10 oktober 2009

Nog steeds kerst

't Begint al lekker op te schieten met mijn kerstkaarten. Ik ga gewoon door, want ik vind het nog steeds leuk. Ik heb nu ook een daglichtlamp in de huiskamer, zodat ik 's avonds kan kleuren, ideaal!! De kerstrestjes zijn nu nagenoeg op; vorige week heb ik een BG paperpad (Wassail) helemaal opgesneden. Anders maak ik af en toe een kaart uit een paperpad, maar nu weet ik dus hoeveel kaarten je er ongeveer mee kunt maken; ik heb er vijftien uitgehaald, best veel vond ik. Verder ben ik weer begonnen met het kleuren met distress inkt, ik blijf het lastig vinden, misschien ben ik te ongeduldig met het laten drogen.

5 opmerkingen:

Inge zei

je gaat lekker Dicky!!
wat een bjoeties weer
Groetjes Inge

Helma zei

mooie kaarten weer Dicky!!!
groetjes Helma

Marjolijne zei

Ze zijn prachtig en 15 kaarten uit een paperpad: woww! Ik had ook een padje meegenomen op vakantie en kwam een heel eind. Bijna weer een pad opgemaakt :p Ik zie zoveel prachtig papier overal, ik moet mezelf soms echt streng toespreken om het niet te kopen !
Moet jij nog veel kerstkaarten ? Ik wel :$

Sandra's Kaarten zei

Mooie kaarten weer, Dicky. Vind jouw kleurwerk toch erg mooi hoor. Zelf heb ik er ook nog steeds moeite mee. Vooral ook omde goede kleurovergang te krijgen. Blijven oefenen denk ik...

Daan zei

Hoi Dicky,

Begin weer een beetje actief in blogland te worden en actief in freubelen. Je hebt mooie creaties gemaakt de afgeloopen tijd.

Liefs Daan

p.s. gewoon maken die grote canvas