dinsdag 20 augustus 2013

Nummer 36

Tja, ik vind hem zelf verschrikkelijk, maar dit knipvel zat ooit in een pakket van 100 knipvellen wat ik kocht en de bedoeling is eigenlijk dat je Abraham in het potje met mosterd zet en dan is dat potje ook je kaart. Dan vind ik deze opgeplakte variant toch beter. Ik heb ook nog dit soort vellen met bloemenmanden en champagnekoelers, pfffff. Voordeel van zo'n groot knipvellenpakket is dat het geen bal kost en dat je dus behoorlijk wat knipvellen weg mag gooien haha.

Donderdag ga ik naar de beurs in Den Bosch en zal ik me dus moeten beheersen. Aanschaf van papier (vooral kerstpapier gaat moeilijk worden), stempels en knipvellen is STRENG verboden. Wat wel "mag" zijn stansjes of ponsen en de basisbenodigdheden als enveloppen en foamtape. Ben heel benieuwd waar ik mee thuis kom .....

2 opmerkingen:

nicolet zei

Hihi heel herkenbaar wat wel en niet mag op de beurs... hoop dat het je lukt! Heel veel plezier enne...wel laten zien wat je mee naar huis genomen hebt he.
Groetjes NIcolet

José zei

Toch wel een leuke kaart geworden Dicky, wel herkenbaar hoor, heb een paar jaar terug een paar honderd knipvellen weggegeven omdat ik er niets meer mee deed, heb wel nog wat bewaard hoor, komt toch af en toe van pas.
En ja die beurs hè, zou heel graag weer eens een keer gaan, is de laatste zes jaar niet meer gelukt, heeft als voordeel dat de knip wel vol blijft ;)