maandag 9 juni 2008

Dit is er eentje die ik zonder sketch heb gemaakt en ik heb geschoven en geschoven en nog maar eens geschoven tot ik bedacht dat ik zoveel kwijt wilde op deze kaart dat een filefolder achteraf geschikter was geweest, maar toen had ik alles al gesneden. De kleuren zijn weer niet zoals in het echt, maar het papier is de Brunch collection van Crate Paper, de letters heb ik gemaakt met alfabet Phoebe voor QK en het (los hangende) kalendertje is een stempel uit de Doe@Kit van deze maand. De tekst in de bloem heb ik van een stempel nagemaakt in Word (shame on me), maar daardoor kan ik hem wel zo groot afdrukken als ik wil. De stempel is van Rubber Romance.

Deze kaart heb ik gemaakt voor de tweelingketting bij Crazy Meiden en Cora heeft hem inmiddels ontvangen, dus ik kan hem plaatsen. Ik heb hiervoor Sweet Marabella van Daisy Bucket gebruikt. Stempel is natuurlijk weer een Magnolia.

6 opmerkingen:

Marja Sch zei

Goedemorgen Dicky. Je kaarten zijn erg leuk. Ik heb dat ook vaak dat ik eigenlijk teveel op een kaart kwijt wil. Hij toch erg leuk geworden hoor. Die kalenderstempels is super. Ik doe ook mee met de ketting en heb mijn pakketje opgestuurd. Ik ben erg benieuwd wanneer ik zelf iets ontvang. Gr marja

Jolanda zei

Leuke kaartjes Dicky!

marja zei

ze zijn prachtig dicky!!!!

Jeanet zei

Nou ondanks dat schuiven is het een prachtig kaartje geworden Dicky !Leuk die kalender stempel !

Riet zei

schitterend dicky.
groetjes riet.

Creaine zei

mooie kaartjes staat er op je blog.
groetjes Ine