dinsdag 12 augustus 2008

Onzalig plan?

Schreef ik eerder dat ik teveel kaarten heb, nu loop ik al even te denken aan een enorme uitdaging. Als ik hier in mijn hobbykamer rondkijk spookt het getal 1000 door mijn hoofd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik met mijn indrukwekkende assortiment wel duizend kaarten kan maken en ik ben benieuwd of dat ook zo is .... je voelt 'em al, ik ga het doen! Dit is nummer 1

die overigens al gelijk beroerd op de foto staat met kleuren van niks. De uitdaging houdt in dat er dus geen papier meer bijkomt, geen knipvellen en weinig of geen stempels (de kerstkit van Magnolia wil ik wel graag bestellen). Lekker lullen is dit met zaterdag de Knotsgekke Kaartendagen, de week erna Cards at the Castle en nog wat stempels in bestelling haha. En tóch ... ga ik ervoor! Ik heb dit overigens eerder gedaan met 700 kaarten en dat is toen bijna gelukt. Op het moment dat ik terugviel op theezakjes vond ik het genoeg geweest. Ik scrapte toen overigens nog niet en met scrappen kom je een heel end met een stempel(afdrukje) en papier.

10 opmerkingen:

Riet zei

wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt Dicky.
veel liefs Riet.

Alma zei

Nou, dat noem ik wel een onzalig plan hoor, 1000????? Ik ga voor je duimen dat je het red, maar bijna zonder nieuwe aankopen, dat wordt vast moeilijk ;-)Maar no.1 ziet er in ieder geval al fantastisch uit! Heb ik nog 1 vraag over een aankoop van je; waar heb je die bloemenpons gekocht en van welk merk is die, ik ben er nl naar opzoek!

Unknown zei

haha, ik weet dat als jij iets zegt, je er ook echt voor gaat!! Maar ik hou je in de gaten hoor!

Lia zei

heel mooi kaartje

Jolanda zei

Pffffff 1000? Dat lijkt met nog een hele klus.. Succes ermee!
Leuk kaartje!

Terry zei

Nou meis ik heb je gevonden hoor, wat een prachtige blog heb je meis enne je kaartje ziet er ook prachtig uit hoor..echt en niks niet beroerd hoor meis....en wat een onzalig plan zeg meis....ik wens je heel veel succes hoor..
veel liefs terry

Janny zei

woooooooow 1000 kaarten!!! ben benieuwd of dat gaat lukken, zal voor je duimen!
dit eerste kaartje is weer een juweeltje!

Jeanet zei

Pffffffff 1000 kaarten ?? Zou het gaaf vinden als je het red , erg veel succes vindt deze al prachtig !! Tot het kasteel event en de KGK dagen sta ik bij Jenine in Zwolle !

Marga zei

Nou Dicky wens je veel succes met het behalen van de 1000 kaarten.

Maar je hebt weer leuke spulletjes gekocht dus dat moet eigenlijk wel lukken.

En deze eerste kaart is al gaaf.

femke zei

heey dicky,

ik wens je heel veel succes met je 1000 kaartjes. ik zou het volgends mij niet kunnen hoor!!!

groetjes femke