zaterdag 9 augustus 2008

Wij zijn alweer twee weken terug, maar ik heb eerlijk gezegd niet zoveel meer aan de kaartenbusiness gedaan. Wel veel kaarten ge-3D-t die ik voor de vakantie al klaar had. Tijdens de vakantie heb ik overigens weer weinig gedaan.


Ik zit voornamelijk een beetje te rommelen op mijn hobbykamer en dit is daar een heel leuk resultaat van. Potjes en drie rekjes van Ikea, een handige man en voila ... een geweldig lintenkastje. Ik hoop dat dit handig werkt, want ik word gek van al dat lint in een la. 't Is erg overzichtelijk zo, maar dat was het ook toen ik alles netjes op kaartjes gerold had. Of het tijdens gebruik zo overzichtelijk blijft weet ik nog niet, maar ik denk het wel.

Vanochtend heb ik eens al mijn kaarten geteld en ik schrok ervan ... 327 stuks (inclusief 63 kerstkaarten). Da's wel wat veel vind ik en het motiveert ook niet echt om er nog heel veel te gaan maken haha. Ik zou me kunnen storten op de jubilea, huwelijkskaarten, zwanger! en kerstkaarten, want van die categorie├źn kan ik nog wel wat gebruiken. Aan de andere kant heb ik er wel vaker zoveel gehad en die heb ik tenslotte ook allemaal verkocht. Ik heb het nu in elk geval weer eens op een rijtje.

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Je kan wel een winkeltje beginnen met al je kaartjes. Wat een berg, hihi. Je opbergsysteem ziet er harstikke leuk uit en erg handig!

Janny zei

wat een prachtig opbergsysteem heb je ervan gemaakt!!
en tjeeeeeeeee wat een berg kaarten...je hebt flink je best gedaan!